Миколаївська обласна бібліотечна асоціація
Ресурси бібліотек міста Миколаєва

Фонд Центральної бібліотеки ім.М.Л. Кропивницького- результаты поиска

Головна - e-catalog.mk.ua

база даних містить 508049 бібліографічних записів

База даних

Вид пошуку: СтандартнийРозширений
Область пошуку
в найденном
 Найдено в других БД:Науково-педагогічної бібліотеки (51)Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. Лягіна (54)Центральної бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко (5)Наукової бібліотеки МНУ ім. В. Сухомлинського (12)Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва (10)
Формат відображення документів:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=фрукти<.>)
Общее количество найденных документов : 87
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-87 
1.
72.3(4Укр)
З-47


   
    The Anals of the Ukrainian Academy of the Arts and Sciences in the U.S. [Текст] : научное издание. Vol. V. No. 2-3 (16-17) / Ed. M. Vetukhiv. - New York : Ukrainian Academy of Arts and Sciences in the U.S., 1956. - 187 p. - 00.95 р.
ББК 72.3(4Укр) + 81.2Укр + 63.3(4Укр)

Рубрики: Наука України--історія,  Історія науки--української,  Мовознавці українські,  Англійська мова--граматика,  Видатні мовознавці,  Біографія мовознавців,  Філософи німецькі,  Філософія--німецька,  Вищі навчальні заклади--історія,  Фрукти--екзотичні
Доп.точки доступа
Vetukhiv, M. \ed.\
Потебня, Олександр Опанасович (укр. педагог, мовознавець, літертурознавець, фольклорист ; 1835-1891) \о нем\
Шеллінг, Фрідріх Вільгельм Йозев (Нім. філософ ; 1775-1854) \о нем\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
2.
658.62:339.166.82](075.8)
П 56


    Пономарьов, П. Х.
    Товарознавство тропічних і субтропічних фруктів [Текст] : Навч. посібник для вузів / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова, Л. І. Гірняк. - К. : Центр навчальної літератури, 2006. - 184 с. - ISBN 966-364-349-8 (в опр.) : 24.00 грн.
    Содержание:
Авокадо . - С .7-14.
Ананаси . - С .14-23.
Аннона черімола . - С .24-27.
Аннона колюча . - С .28-29.
Аннона сітчаста . - С .29-31.
Аннона лускоподібна . - С .31-32.
Банани . - С .32-53.
Гуава звичайна та інші види гуави . - С .53-58.
Дуріан . - С .58-62.
Карамбола . - С .62-66.
Лічі . - С .66-72.
Манго . - С .72-80.
Мангостан . - С .81-84.
Папайя . - С .84-89.
Пепіно . - С .89-91.
Пасіфлорові . - С .92-98.
Пітахайя . - С .98-100.
Рамбутан . - С .100-103.
Апельсини солодкі . - С .115-120.
Мандарини . - С .120-125.
Лімони . - С .125-130.
Грейпфрути . - С .130-134.
Помпельмус . - С .134-135.
Помело . - С .135-136.
Світі . - С .136-137.
Кумкват . - С .137-138.
Лаймкват . - С .138.
Лайми . - С .139-141.
Ацерола . - С .147-148.
Атемойя . - С .148-149.
Джекфрут . - С .149-151.
Ківано . - С .151-153.
Ківі . - С .153-158.
Лонган . - С .158-160.
Локват . - С .160-162.
Сапотілла . - С .162-165.
Тамарілло . - С .165-167.
Тамаринд . - С .167-168.
Фейхоа . - С .169-172.
ГРНТИ
УДК
ББК 30.609я73 + 42.8-9я73

Рубрики: навчальна література,  Товарознавство--плодоовочевих культур,  Товарознавство--фруктів,  Товари--смакові,  Фрукти--екзотичні,  Фрукти--цитрусові,  Фрукти--тропічні
Доп.точки доступа
Донцова, І.В.
Гірняк, Л.І.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
3.
658.62:339.166.82](075.8)
С40


    Сирохман, І. В.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - К. : Лібра, 2000. - 368 с. - ISBN 966-7035-19-0 (в пер.) : 33.00 грн., 31.60 грн.
УДК
ББК 30.609я73

Рубрики: Товарознавство--продовольчих товарів,  Зернові культури,  Фрукти,  Овочі,  Кондитерські вироби,  Смакові товари,  Молочні продукти,  М'ясні продукти,  Рибні продукти,  концентраційні табори
Доп.точки доступа
Задорожний, І.М.
Пономарьов, П.Х.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
4.
658.62:339.166.82](075.8)
С40


    Сирохман, І. В.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - К. : Лібра, 1998. - 630 с. - ISBN 966-7035-01-8 (в пер.) : 16.00 грн.
УДК
ББК 30.609я73

Рубрики: Товарознавство--продовольчих товарів,  Зернові культури,  Фрукти,  Овочі,  Кондитерські вироби,  Смакові товари,  Молочні продукти,  М'ясні продукти,  Рибні продукти,  концентраційні табори,  Навчальне видання
Доп.точки доступа
Задорожний, І.М.
Пономарьов, П.Х.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
5.
36.997
Г 93


    Губа, Н. И.
    Овощи и фрукты на вашем столе [Текст] / Н. И. Губа. - 2-е изд. - К. : Урожай, 1985. - 344 с. - (в пер.) : 4.20 р.
ББК 36.997

Рубрики: Овочі,  Фрукти,  Страви--з овочів,  Страви--з фруктів

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
6.
36.91
Н 24


    Наместник, А. Ф.
    Консервирование плодов и овощей в домашних условиях [Текст] / А. Ф. Наместник. - 7-е изд. - М. : Пищевая промышленность, 1978. - 280 с. : ил. - (в пер.) : 1.40 грн.
ББК 36.91

Рубрики: Харчові технології,  Домашнє консервування--Овочі--Фрукти,  Заморожування,  Якість продукції--харчової,  Зберігання--Харчові продукти,  Прянощі

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
7.
36.997
В 84


   
    Все из фруктов [Текст] / сост. Л.Д Осипишина, Л. Г. Дорошенко. - Николаев : [б. и.], 1992. - 59 с. - (Из блокнота домохозяйки)
ББК 36.997

Рубрики: Фрукти,  Фруктові соки,  Салати,  Коктейлі
Доп.точки доступа
Осипишина, Л.Д \сост.\
Дорошенко, Л.Г. \сост.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
8.
63.5(4Укр)
І-26


    Ігнатенко, І.
    Етнологія для народу [Текст] / І. Ігнатенко. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2016. - 320 с. - ISBN 978-617-12-0522-2 (в опр.) : 71.92 грн.
    Содержание:
Обряди життєвого циклу людини . - С .9
Родильна обрядовість . - С .10
Зачаття дитини: вірування, прикмети, заборони . - С .10
Народні погляди на абортивні та контрацептивні засоби. Безпліддя . - С .15
Вагітність і пологи в традиційній культурі українців . - С .31
Родильно-хрестильна обрядовість . - С .41
Весільний цикл . - С .51
Молодь: дошлюбне спілкування й дозвілля. Дівочі ворожіння . - С .51
Весільні обряди та звичаї в Україні . - С .70
Поховально-поминальна обрядовість . - С .82
Звичаї, обряди та прикмети, пов'язані зі щоденним життям . - С .97
Хата в системі традиційної культури українців . - С .98
Вибір місця та деревини для будівництва . - С .99
Звичаї та обряди, пов'язані із закладанням житла . - С .111
Входини в хату . - С .116
Інтер'єр хати. Сакральні місця . - С .121
Худоба й свійська птиця в народних віруваннях . - С .130
Город і сад . - С .158
Овочі, фрукти, квіти, плодові дерева й зернові культури у віруваннях українців . - С .158
Хліб: народні традиції, звичаї та прикмети . - С .176
Предмети побуту, посуд і знаряддя праці . - С .182
Традиції народного лікування . - С .199
Чарівник і знахар: уміння "робити" й "відробляти" хвороби . - С .218
Календарна обрядовість українців . - С .233
Весняний цикл народного календаря . - С .237
Прикмети, повір'я й звичаї, пов'язані з весінними святами . - С .237
Літній цикл народного календаря . - С .257
Прикмети, повір'я й звичаї, пов'язані з літніми святами . - С .257
Осінній цикл народного календаря . - С .267
Прикмети, повір'я й звичаї, пов'язані з осінніми святами . - С .267
Зимовий цикл народного календаря . - С .276
Прикмети, повір'я й звичаї, пов'язані з зимовими святами . - С .276
Новорічно-різдвяна обрядовість . - С .281
ББК 63.5(4Укр)

Рубрики: Етнологія,  Обрядовість--українська,  Обряди--українські,  Традиції--українські,  Обрядовість--родильна,  Родильна обрядовість--українська,  Вірування українців,  Прикмети--українські,  Повір'я народні--українські,  Аборт,  Контрацептивні засоби,  Безплідність,  Обрядовість--родильно-хрестильна,  Родильно-хрестильна обрядовість--українська,  Весільні обряди--українські,  Обрядовість--весільна,  Обрядовість--поховальна,  Поховальна обрядовість--українська,  Хата українська--будівництво,  Хата українська--інтер'єр,  Хліб в народних традиціях,  Побут--український,  Народна медицина,  Медицина--народна,  Знахарство,  Календарна обрядовість--українців,  Обрядовість--календарна,  Обрядовість--новорічно-різдвяна,  Свята--новорічні,  Свята--Різдво,  Свята--календарні,  Свята--українські,  Свята--народні--українські

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
9.
633.88
С38


    Синадский, Ю. В.
    Целебное лукошко [Текст] / Ю. В. Синадский. - М. : Педагогика, 1989. - 144 с. : ил. - (Библиотечка детской энциклопедии "Ученые - школьнику"). - 0.35 коп.
УДК
ББК 42.143

Рубрики: лікарські рослини--заготівля,  лікарські рослини--застосування ,  Овочі,  Фрукти

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
10.
634/635
О56


    Ольгин, О.
    Плоды земли [Текст] / О. Ольгин ; . - М. : Сов. Россия, 1991. - 123 с. : ил. - ISBN 5-268-00011-Х (в пер.) : 0.80 руб.
УДК
ББК 42.3

Рубрики: плід землі,  овочі,  фрукти,  ягоди та горіхи
Доп.точки доступа
Черникова, М.С.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
11.
613.24
Г 95


    Гурвич, М. М.
    Диетология для всех [Текст] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 154 с. : il. - ISBN 5-225-00414-8 (в пер.) : 14грн.50к. грн.
УДК
ББК 51.230

Рубрики: діетологія для всіх,  склад харчування,  як виникае травлення,  сучасні діети,  фрукти,  соки,  овочі,  лікувальне харчування,  лікувальні мінеральні води

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
12.
613.26
М 22


    Мамчур, Ф. І.
    Овочі і фрукти в нашому харчуванні [Текст] / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1988. - 204 с. : іл. - ISBN 5-7757-0390-1 (в пер.) : 1.20 крб., 1.70 крб.
УДК
ББК 53.52

Рубрики: харчування,  Овочі,  Фрукти,  гриби,  плодові культури,  ягідні культури,  Плодово-ягідні культури

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
13.
615.89(031)
Э-68


   
    Энциклопедия народных методов лечения [Текст] . - СПб. : СПИКС, 1994. - 377 с. - ISBN 5-7288-0014-9 (в пер.) : 60000 крб.
УДК
ББК 53.59я2

Рубрики: сокотерапія,  овочеві соки,  Народна медицина,  фрукти,  бджільництво,  Довідкові видання,  Довідкові видання--медичні

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
14.
641.8(083.12)
Р 17


   
    Разнообразные блюда с фруктами. Свыше 250 рецептов. Более 100 фотографий. Описание европейских и экзотических фруктов [Текст] . - Москва : Внешсигма, [1995]. - 143 с. : ил. - (Серия книг фирмы "Бурда"). - (в пер.) : 20.00 грн.
УДК
ББК 36.991

Рубрики: Страви--з фруктів,  Рецепти страв--з фруктів,  Фрукти,  Фрукти--екзотичні

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
15.
658.62:339.166.82](075.8)
С40


    Сирохман, І. В.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - К. : Лібра, 2000. - 367 с. - (в пер.) : 33.00 грн., 25грн.30коп. грн.
УДК
ББК 30.609я73

Рубрики: Товарознавство--продовольчих товарів,  Зернові культури,  Фрукти,  Овочі,  Кондитерські вироби,  Смакові товари,  Молочні продукти,  М'ясні продукти,  Рибні продукти,  концентраційні табори
Доп.точки доступа
Задорожний, І.М.
Пономарьов, П.Х.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
16.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для вузів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Універсітетська книга, 2007. - 441 с. - ISBN 978-966-680-347-7 (в опр.) : 48.00 грн.
    Содержание:
Роль харчування в процесах житєдіяльності організму . - С .9-14.
Білки та їх значення в харчуванні людини . - С .21-31.
Ліпіди та їх значення в харчування людини . - С .32-45.
Вуглеводи та їх значення харчуванні людини . - С .46-56.
Вітаміни та їх значення харчуванні людини . - С .57-75.
Мінеральні речовини та їх значення харчуванні людини . - С .76-90.
Харчування дітей у загальноосвітніх школах . - С .97-99.
Харчування дітей і підлітків . - С .91-106.
Харчування людей похилого віку . - С .107-115
Харчування студентів . - С .116-118.
Харчування різних професійних груп населення . - С .119-139.
Дієтичне харчування . - С .154-160.
Нетрадиційні види харчування . - С .201-213.
Критерії гігієнічної оцінки та проблеми безпеки виробництва харчової продукції . - С .214-226.
Гігієнічна характеристика продуктів тваринництва . - С .227-284.
Овочі, фрукти, ягоди, гриби . - С .285-305.
Зерно та продукти його переробки . - С .306-308.
Крупи . - С .309-310.
Борошно та макаронні вироби . - С .311-313.
Харчові жири . - С .318-325.
Кондитерські вироби . - С .326-331.
Смакові речовини . - С .332-337.
Напої . - С .337-344.
Консервовані харчові продукти . - С .344-352.
Гігієнічні основи використання харчових добавок . - С .356-369.
Гігієнічна експертиза харчових продуктів та харчових виробництв . - С .370-385.
Харчові отруєння та їх попредження . - С .386-429.
Основи санітарного нагляду за будівництвом і реконструкцією підприємств харчової промисловості . - С .430-437.
ГРНТИ
УДК
ББК 51.23я73

Рубрики: Харчування,  Гігієна харчування,  Безпека харчових продуктів,  Білки,  Ліпіди,  Вуглеводи,  Вітаміни,  Мінеральні речовини,  Харчування--дитяче,  харчування--дитяче,  Харчування--лікувальне,  лікувальне харчування,  Харчування--дієтичне,  Дієтичне харчування,  Дієти,  Харчування--нетрадиційне,  Вегетаріанство,  Харчування--роздільне,  Роздільне харчування,  Сиротдіння,  Голодування,  Фальсифікація харчових продуктів,  Харчові продукти--фальсифікація,  харчові добавки,  Гігієнічна експертиза--харчових продуктів,  Сертифікація--Харчові продукти,  Харчові отруєння,  Отруєння--харчові,  Підприємства--харчової промисловості,  навчальна література
Доп.точки доступа
Дуденко, Н.В.
Димитрієвич, Л.Р.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
17.
658.62:339.166.82](075.8)
Т 50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] : навч. посібник для студ. ВНЗ / І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - К. : Кондор, 2010. - 730 с. - ISBN 978-966351-302-7 (в опр.) : 99.00 грн.
    Содержание:
Характеристика зернових культур . - С .10-14.
Споживні властивості зерна та вимоги до його якості . - С .14-17.
Крупи . - С .18-28.
Борошно . - С .29-39.
Макаронні вироби . - С .40-48.
Хліб і хлібобулочні вироби . - С .49-69.
Бубличні та сухарні вироби . - С .70-77.
Крохмаль і крохмалепродукти . - С .82-88.
Цукор і замінники цукру . - С .90-96.
Мед . - С .97-103.
Фруктово-ягідні кондитерські вироби . - С .105-118.
Шоколад і какао-порошок . - С .120-126.
Карамель . - С .128-134.
Цукерки . - С .136-144.
Борошняні кондитерські вироби . - С .146-160.
Східні солодощі і халва . - С .162-165.
Чай, кава, чайні і кавові напої . - С .169-179.
Прянощі і приправи . - С .181-195.
Алкогольні напої . - С .196-205.
Вина виноградні . - С .207-221.
Слабоалкогольні напої . - С .223-229.
Безалкогольні напої і мінеральна вода . - С .231-239.
Тютюнові вироби . - С .241-246.
Загальна характеристика овочів та плодів . - С .252-261.
Свіжі овочі. Класифікація овочів . - С .263-269.
Коренеплідні овочі . - С .271-276.
Капустяні овочі . - С .278-282.
Цибулеві овочі . - С .283-288.
Зелені, пряносмакові та десертні овочі . - С .290-295.
Гарбузові овочі . - С .296-302.
Томатні овочі . - С .303-308.
Бобові та зернові овочі . - С .310-312.
Свіжі плоди. Класифікація плодів . - С .314.
Насіннячкові плоди . - С .314-321.
Кісточкові плоди . - С .323-327.
Ягоди . - С .328-334.
Субтропічні і тропічні плоди . - С .335-346.
Горіхоплідні . - С .347-353.
Пакування, транспортування і зберігання свіжих овочів і плодів . - С .354-366.
Продукти переробки овочів і плодів. Квашені, солоні, мочені овочі та плоди . - С .367-374.
Сушені овочі і плоди . - С .376-383.
Консерви овочеві і плодовоягідні . - С .384-399.
Швидкозаморожені овочі і плоди . - С .401-404.
Свіжі й перероблені гриби . - С .406-410.
Молоко коров’яче і вершки . - С .416-429.
Кисломолочні продукти . - С .432-444.
Молочні консерви . - С .446-450.
Морозиво . - С .451-454.
Сичугові сири . - С .456-472.
Масло коров’яче . - С .474-481.
Олії . - С .487-493.
Тваринні топлені жири . - С .494-496.
Маргарин . - С .498-503.
Кулінарні, кондитерські та хлібопекарні жири . - С .504-506.
Майонез . - С .507-510.
Характеристика забійних тварин і первинна переробка худоби . - С .514-517.
Морфологічний і хімічний склад м’яса . - С .519-524.
Класифікація та маркування м’яса забійних тварин . - С .525-531.
Торговельне розрубування туш . - С .533-541.
Післязабійні зміни в м’ясі. Вимоги до якості м’яса . - С .543-545.
М’ясні субпродукти . - С .547-550.
М’ясо птиці . - С .551-555.
Холодильна обробка м’яса, птиці і субпродуктів . - С .556-562.
М’ясні копченості . - С .564-568.
Ковбасні вироби . - С .569-572.
Варені ковбаси та їх різновиди . - С .574-578.
Запечені, ліверні та кров’яні ковбаси . - С .579-582.
Напівкопчені і копчені ковбаси . - С .583-587.
Вимоги до якості ковбас. Зберігання . - С .589-592.
М’ясні консерви . - С .593-598.
М’ясні напівфабрикати . - С .600-603.
Загальні відомості про рибу . - С .608-613.
Жива товарна риба . - С .615-618.
Охолоджена і морожена риба . - С .619-622.
Риба солона . - С .624-631.
В’ялена і сушена риба . - С .632-634.
Копчена риба . - С .636-641.
Рибні консерви . - С .643-652.
Рибні напівфабрикати і кулінарні вироби . - С .653-658.
Ікра . - С .659-667.
Нерибні водні продукти промислу . - С .669-674.
Будова яйця і хімічний склад яєць . - С .679-684.
Класифікація яєць і вимоги до якості . - С .685-689.
Яєчні продукти . - С .690-692.
Загальні відомості про харчові добавки . - С .695-702.
Характеристика харчових добавок . - С .702-719.
Характеристика біологічно активних добавок (БАД) . - С .720-723.
УДК
ББК 30.609я73 + 36-9я73

Рубрики: Товарознавство--продовольчих товарів,  Зерноборошняні вироби,  хлібобулочні вироби,  Плоди--товарознавство,  Фрукти--товарознавство,  Овочі--товарознавство,  Гриби--товарознавство,  Кондитерські вироби,  Кондитерські вироби--борошняні,  Смакові товари,  Молочні продукти,  Жири харчові,  Харчові жири--товарознавство,  М'ясні продукти,  М'ясні товари,  Рибні продукти,  Рибні товари,  Яйця--товарознавство,  Яєчні товари,  харчові добавки--товарознавство
Доп.точки доступа
Задорожний, І.М.
Пономарьов, П.Х.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
18.
821.161.2(082)
Д 28


   
    Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років [Текст] . Deth is sexy / С. Ю. Андрухович. Клуб молодих видів / Л. Дереш. Біла дівчинка / А. Дністровий. Вона зннає всі шлягери цього року / С. В. Жадан. Цукерки, фрукти і ковбаси / І. І. Карпа. Життя. Цілувати / С. Пиркало. Атракціон / С. В. Поваляєва. Есеї / Т. Прохасько. Dead-line емоцій / Н. Сняданко. Панда / С. Ушкалов. Пальці двох рук / С. В. Жадан ; упор., авт. післям. С. В. Жадан. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2010. - 320 с. - (в опр.) : 46.00 грн.
ГРНТИ
УДК
ББК 84.4Укр6

Рубрики: Українська література--сучасна
Доп.точки доступа
Андрухович, С. Ю.
Дереш, Л.
Дністровий, А.
Жадан, С. В.
Карпа, І. І.
Пиркало, С.
Поваляєва, С. В.
Прохасько, Т.
Сняданко, Н.
Ушкалов, С.
Жадан, С.В. \упор., авт. післям.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
19.
613.2(075.8)
О-75


   
    Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підручник для вузів / Н. В. Дуденко [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2008. - 558 с. - ISBN 978-966-680-427-6 (в опр.) : 52.00 грн.
    Содержание:
Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів" . - С .378-449
ГРНТИ
УДК
ББК 51.23я73

Рубрики: Фізіологія харчування,  Гігієна харчування,  Травна система,  Поживні речовини,  Енерговитрати людини--добові,  Раціональне харчування,  Харчування--раціональне,  Харчування--дитяче,  Дитяче харчування--раціональне,  Раціональне харчування--дитяче,  Харчування--дитяче раціональне,  Харчування людей похилого віку,  Харчування людей різних професій,  Дієтичне харчування,  Харчування--дієтичне,  Дієти--лікувальні,  Лікувальні дієти,  Санітарна служба--українська,  Санітарний нагляд,  Санітарний нагляд--державний,  Харчові захворювання,  Захворювання--харчові,  Санітарно-епідеміологічний контроль ,  Контроль--санітарно-епідеміологічний,  Токсичні речовини--у харчових продуктах,  Харчові інфекції,  Інфекції--харчові,  Харчові отруєння,  Отруєння--харчові,  Харчові продукти,  Харчові продукти--безпека,  М'ясні продукти--санітарно-гігієнічні вимоги,  Рибні продукти--санітарно-гігієнічні вимоги,  Молочні продукти--санітарно-гігієнічні вимоги,  Яєчна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги,  Овочі--санітарно-гігієнічні вимоги,  Фрукти--санітарно-гігієнічні вимоги,  Ягоди--санітарно-гігієнічні вимоги,  Зерноборошняні вироби--санітарно-гігієнічні вимоги,  Консерви--санітарно-гігієнічні вимоги,  Харчові добавки--санітарно-гігієнічні вимоги
Доп.точки доступа
Дуденко, Н.В.
Павлоцька, Л.Ф.
Артеменко, В.С.
Головко, М.П.
Коваленко, В.О.
Євлаш, В.В.
Горбань, В.Г.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
20.
36.91
К 73


    Котоусова, А. М.
    Вяленые фрукты и овощи [Текст] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - М. : Россельхозиздат, 1984. - 138 с. : ил. - (в пер.) : 0.55 руб., 0.70 руб.
ББК 36.91

Рубрики: Переробка овочів,  Переробка фруктів,  Фрукти--переробка,  Овочі--переробка,  В'ялені овочі,  В'ялені фрукти
Доп.точки доступа
Котоусов, Н.Г.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-87 
Институт медленного и болезненного выяснения самых очевидных вещей