Миколаївська обласна бібліотечна асоціація
Ресурси бібліотек міста Миколаєва

Фонд Центральної бібліотеки ім.М.Л. Кропивницького- результаты поиска

Головна - e-catalog.mk.ua

база даних містить 508049 бібліографічних записів

База даних

Вид пошуку: СтандартнийРозширений
Область пошуку
Формат відображення документів:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Харчове виробництво<.>)
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.
36.97
К56


    Ковалев, В. С.
    Промышленное производство продуктов питания из картофеля [Текст] / В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - К. : Урожай, 1987. - 80 с. : ил. - 0.30 грн.
ББК 36.97

Рубрики: Виробництво--харчове,  Харчове виробництво
Доп.точки доступа
Воронков, В.И.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
2.
36.81-5я2
К 64


    Кононюк, А. Е.
    Справочник конструктора оборудования пищевых производств [Текст] / А. Е. Кононюк, В. А. Басанько. - К. : Техніка, 1981. - 320 с. : ил. - Библиогр.: с. . - (в пер.) : 1.70 грн.
ББК 36.81-5я2

Рубрики: Харчове виробництво,  Конструкції та матеріали--Харчове машинобудування,  Довідкові видання,  Довідкові видання--Харчові виробництва
Доп.точки доступа
Басанько, В.А.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
3.
36.81-5
О-62


   
    Оптимизация теплообменного оборудования пищевых производств [Текст] / ред. Г. Е. Каневцев. - К. : Техніка, 1981. - 190 с. : ил. - (в пер.) : 0.90 грн.
ББК 36.81-5

Рубрики: Харчове виробництво,  Теплообмін--Апаратура,  Економічні розрахунки
Доп.точки доступа
Каневцев, Г.Е. \ред.\
Сагань, И.И.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
4.
36.99я75
Т 23


    Татарская, Л. Л.
    Кулинария и организация производства детского питания [Текст] : учебник для средних ПТУ / Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - М. : Высшая школа, 1981. - 335 с. : ил., табл. - (Профтехобразование. Общественное питание). - 00.70 руб.
ГРНТИ
ББК 36.99я75

Рубрики: Дитяче харчування,  Харчування--дитяче,  Технологія приготування страв--дитячіх,  Страви--дитячі,  Дитячі установи--харчоблоки,  Страви--для дітей,  Виробництво--харчове,  Харчове виробництво,  Кулінарія--дитяча
Доп.точки доступа
Бутейкис, Н.Г.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
5.
65.9(2)424я723
А 25


    Аграновский, Е. Д.
    Организация производства в общественном питании [Текст] : учебное пособие для сред. спец. учеб. заведений / Е. Д. Аграновский, М. М. Аносова, Р. Ф. Лифанова. - М. : Экономика, 1990. - 253 с. : ил. - (Общественное питание). - ISBN 5-282-00249-3 :
ГРНТИ
ББК 65.9(2)424я723 + 36.99я723

Рубрики: Економіка громадського харчування,  Кулінарія,  Громадське харчування--організація виробництва,  Харчове виробництво,  Виробництво--харчове
Доп.точки доступа
Аносова, М.М.
Лифанова, Р.Ф.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
6.
36.991
Б 93


    Бутейкис, Н. Г.
    Пособие для кондитера [Текст] / Н. Г. Бутейкис, Н. Ф. Суркова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1981. - 136 с. : ил., рис., табл. - 00.50 руб.
ГРНТИ
ББК 36.991

Рубрики: Громадське харчування,  Харчування--громадське,  Кондитерські вироби,  Харчове виробництво,  Виробництво--харчове,  Кондитерське виробництво,  Виробництво--кондитерське
Доп.точки доступа
Суркова, Н.Ф.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
7.
36.91я2
С 16


    Сальников, А. Н.
    Заготовка и переработка овощей [Текст] : справочное пособие / А. Н. Сальников, П. Г. Левченко. - Донецк : Донбасс, 1988. - 127 с. : ил. - Библиогр.: с. 126. - ISBN 5-7740-0067-2 : 00.50 р.
ГРНТИ
ББК 36.91я2

Рубрики: Переробка овочів,  Харчове виробництво,  Виробництво--харчове,  Заготівля овочів,  Овочі--переробка
Доп.точки доступа
Левченко, П.Г.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
8.
36.84я75
Б 93


    Бутейкис, Н. Г.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : учебник для профтех училищ по подготовке кондитеров / Н. Г. Бутейкис, А.А. Жукова. - 2-е изд., испр. и доп. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. - (Профтехобразование. Общественное питание). - (в пер.) : 00.65 р.
ГРНТИ
ББК 36.84я75

Рубрики: Харчова промисловість,  Промисловість--харчова,  Харчове виробництво,  Виробництво--харчове,  Кондитерські вироби--борошняні,  Технологія виробництва кондитерських виробів--борошняних,  Технологія виготовлення кондитерських виробів--борошняних,  Технологія кондитерських виробів--борошняних,  Виробництво кондитерських виробів--борошняних,  Виготовлення кондитерських виробів--борошняних
Доп.точки доступа
Жукова, А.А.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
9.
36
Т 50


    Товстуха, Є.
    Великодні, весільні та пошанувальні короваї [Текст] / Є. Товстуха // Дім і сім'я. - 2012. - N 4. - С. 37.
ББК 36

Рубрики: харчове виробництво,  Традиції--народні--українські,  коровай
Аннотация: Виготовлення короваїв - велика майстерність, мистецтво, глибинна етнофілософія та фітоетнологія. Автор дає кратку характеристику кожному окремому виду і рецептуру.

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
10.
36.96
Г 61


    Головко, В.
    Консервы от Наполеона [Текст] / В. Головко // Наука и техника. - 2013. - N 6. - С. 12-17.
ББК 36.96

Рубрики: консерви,  виробництво,  Наполеонівські війни,  консервування,  харчове виробництво
   Франція,  Росія,  США
Кл.слова (ненормированные):
КОНСЕРВЫ -- НАПОЛЕОН -- БАНКА
Держатели документа:
Б-ф №4 : вул. Кірова, 107
Доп.точки доступа
Наполеон, Бонапарт (франц. імператор ; 1769-1821) \о нем\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
Институт медленного и болезненного выяснения самых очевидных вещей