Миколаївська обласна бібліотечна асоціація
Ресурси бібліотек міста Миколаєва

Фонд Науково-педагогічної бібліотеки- результаты поиска

Головна - e-catalog.mk.ua

база даних містить 508049 бібліографічних записів

База даних

Вид пошуку: СтандартнийРозширений
Область пошуку
 Найдено в других БД:Центральної бібліотеки ім.М.Л. Кропивницького (11)Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва (1)
Формат відображення документів:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=36.96<.>)
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.
36.96
А90


   
    Асептическое консервирование плодоовощных продуктов [Текст] : научное издание / В.И. Рогачев, О.Г. Фромзель, Н.Н. Мазохина-Поршнякова. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 287 с. - (в пер.) : 1.30 руб.
ГРНТИ
ББК 36.96

Рубрики: Консервування,  Продукція рослинництва,  Плодоовочеві продукти
Доп.точки доступа
Рогачев, В.И.
Фромзель, О.Г.
Мазохина-Поршнякова, Н.Н.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
2.
36.96
Ф 70


    Флауменбаум, Б. Л.
    Основы консервирования пищевых продуктов [Текст] / Б. Л. Флауменбаум ; . - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 272 с. : ил. - (в пер.) : 0.95к. грн.
ББК 36.96

Рубрики: Консервована продукція,  Консервування--домашнє,  Технологія консервування
Доп.точки доступа
Притыкина, Л.А.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
3.
36.96
О-65


    Орешкин, Е. Ф.
    Консервированные мясопродукты [Текст] : научно-популярная литература / Е. Ф. Орешкин, Ю. А. Кроха, А. В. Устинова. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1983. - 216 с. - (Современная технология)
ББК 36.96

Рубрики: Консервування,  М'ясні продукти
Доп.точки доступа
Кроха, Ю.А.
Устинова, А.В.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
4.


    Бочаров, Б.
    Осень: пора квасить капусту [Текст] / Б. Бочаров // Будь здоров. - 2005. - N10. - С. 41-44.
ББК 53.51 + 42.342 + 36.91 + 36.96

Рубрики: Дієтотерапія,  рослинництво,  капуста,  переробка овочів,  кулінарія,  консервування
   Росія
Аннотация: Лечебные свойства капусты. Способы заготовки капусты.

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
5.
36.96
К 89


    Кузнецов, И.
    Любимое мороженое [Текст] : [холодный десерт] / И. Кузнецов // Будь здоров. - 2009. - N 6. - С. 28-33.
ББК 36.96 + 36.98

Рубрики: кондитерське виробництво,  виробництво смакових продуктів,  холодний десерт
Держатели документа:
Б-ф №8 : вул. 1 Лінія, 34-а

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
6.
36.96
Ч-84


   
    Чудеса в консервной банке [Текст] // Женский журнал. Здоровье. - 2012. - N 7. - С. 96-98.
ББК 36.96

Рубрики: консервування,  консерви,  варення

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
7.
36.96
Т 24


    Таценко, А.
    Выбирая, проверяй! [Текст] : от 1 до 3 лет / А. Таценко // Мир семьи. - 2012. - N 5. - С. 28. : фот.цв.
ББК 36.96

Рубрики: йогурти,  корисність,  дитяче харчування,  корисна їжа
Аннотация: Все производители наперебой расхваливают чудодейственные свойства йогуртов. Но при этом частенько умалчивают о "незначительных минусах". Как же выбрать качественный и вкусный продукт для малыша?
Держатели документа:
Б-ф №5 : вул. Дачна, 9

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
8.
36.96
П 49


    Поліщук, І.
    Нагодувати дитину... хворобою [Текст] : лише 20—30% українських малюків споживають достатню кількість корисних для здоров’я продуктів / І. Поліщук // Урядовий кур’єр. - 2012. - 9 жовтня (№183). - С. 6.
ББК 36.96

Рубрики: дитяче харчування,  харчування дітей

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
9.
36.96
Г 61


    Головко, В.
    Консервы от Наполеона [Текст] / В. Головко // Наука и техника. - 2013. - N 6. - С. 12-17.
ББК 36.96

Рубрики: консерви,  виробництво,  Наполеонівські війни,  консервування,  харчове виробництво
   Франція,  Росія,  США
Кл.слова (ненормированные):
КОНСЕРВЫ -- НАПОЛЕОН -- БАНКА
Держатели документа:
Б-ф №4 : вул. Кірова, 107
Доп.точки доступа
Наполеон, Бонапарт (франц. імператор ; 1769-1821) \о нем\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
10.
36.96
К 65


   
    Консервация без консервов [Текст] // Твое здоровье!. - 2014. - N 8. - С. 74-76.
ББК 36.96

Рубрики: консервування,  продукти харчування

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
11.
36.96
Р 92


    Ручкина, Н.
    Тушенка [Электронный ресурс] / Н. Ручкина // Химия и жизнь. - 2014. - N 11
ББК 36.96

Рубрики: консерви,  м’ясопереробна промисловість

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
Институт медленного и болезненного выяснения самых очевидных вещей