Поисковый запрос: (<.>U=36.86<.>) |
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1. | 36.86 Т61
Торти до будь-якого свята [Текст] : научно-популярная литература / Авт. проекту В. Дорошенко. - К. : Родина, 2003. - 48 с. - (Домашня кухня) ББК 36.86
Рубрики: Страви,
Кулінарія,
Свята
Доп.точки доступа Дорошенко, В. \авт. проекту.\
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>2. | 36.86 Т38
Технология кондитерских изделий [Текст] : Учебник для студентов вузов / ред. Г. А. Маршалкин. - М. : Пищевая промышленность, 1978. - 448 с. : табл. - 1.30 р. ББК 36.86
Рубрики: Кондитерське виробництво,
Харчові виробництва,
Кондитерські вироби
Доп.точки доступа Маршалкин, Г.А. \ред.\
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>3. | 36.86 С 79
Степанович, З. З. Сливочный крем [Текст] / З. З. Степанович. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 104 с. : ил. - 0.30 грн. ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби,
Технологія виготовлення--Крем вершковий
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>4. | 36.86 Т 38
Технология кондитерских изделий [Текст] : Учебное пособие для студентов вузов / Г. А. Маршалкин, И. С. Лурье ; ред. Г. А. Маршалкин. - М. : Пищевая промышленность, 1978. - 438с. : рис., табл. - (в пер.) : 1.80 руб. ББК 36.86
Рубрики: Технологія кондитерських виробів,
Виробництво кондитерських мас
Доп.точки доступа Маршалкин, Г.А.
Лурье, И.С.
Маршалкин, Г.А. \ред.\
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>5. | 36.86 М 29
Мархель, П. С. Производство пирожных и тортов [Текст] / П. С. Мархель, Ю. Л. Гопенштейн, С. В. Смелов. - М. : Пищевая промышленность, 1975. - 320 с. : ил. - (в пер.) : 3.11 грн. ББК 36.86
Рубрики: Кондитерське виробництво,
Сировина--харчових продуктів,
Класифікація кондиторських виробів,
Рецепти--кулінарні,
Торти--Збереження --Транспортування
Доп.точки доступа Гопенштейн, Ю.Л.
Смелов, С.В.
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>6. | 36.86 Ц 26
Цвек, Д. Я. Солодке печиво [Текст] / Д. Я. Цвек ; ред. К. Марущак. - Львів : Каменяр, 1973. - 231 с. : ил., фот.цв. - (в пер.) : 1.14 руб. ББК 36.86
Рубрики: Печиво ,
Технологія приготування їжі
Доп.точки доступа Марущак, К. \ред.\
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>7. |
Паравян, Н. Шоколад из моркови [Текст] / Н. Паравян> // Химия и жизнь. - 2003. - N10. - С. 44-45.
ББК 36.86
Рубрики: кондитерська промисловість,
кондитерські вироби,
шоколад
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>8. |
Первый и единственный [Текст] : [о пряниках]> // Техника-молодежи. - 2004. - N1. - С. 65.
ББК 36.86
Рубрики: кондитерські вироби
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>9. |
Удодова, Л. А поцеловать? [Текст] / Л. Удодова> // Здоровье-1. - 2007. - N2. - С. 40-41.
ББК 36.99
+ 36.86
+ 28.9
+ 36.992
Рубрики: кулінарія,
шоколад,
Цукерки,
рецепти,
Фізіологія людини,
харчові продукти
Аннотация: Лечение шоколадом.
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>10. |
Барциц, О. Два часа с ... Анастасией Волочковой [Текст] / О. Барциц> // Здоровье-1. - 2007. - N4. - С. 90-91.
ББК 85.3
+ 85.374
+ 85.33
+ 60.56
+ 51.204.1
+ 53.54
+ 53.53
+ 36.86
Рубрики: актори,
стиль життя,
балерини,
косметологія,
шоколад,
фізіотерапія,
балет
Аннотация: Массажные процедуры с шоколадом.
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>11. |
Титова, М. Немного солнца холодной весной [Текст] / М. Титова, > // Здоровье-1. - 2007. - N 3. - С. 48-51.
ББК 36.99
+ 36.992
+ 36.86
Рубрики: харчові продукти,
рецепти,
кулінарне мистецтво,
Блини,
Тісто
Аннотация: Рецептура приготовления блинов.
Доп.точки доступа Удодова, Л.
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>12. |
Викторева, Л. Шоколад [Текст] / Л. Викторева> // Химия и жизнь. - 2007. - N 5. - С. 68-69.
ББК 36.86
Рубрики: шоколад,
кондитерська промисловість,
кондитерські вироби
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>13. |
Железнякова, Р. Два часа с ...группой "Премьер-министр" [Текст] / Р. Железнякова> // Здоровье-1. - 2007. - N 12. - С. 60-63.
ББК 85.3
+ 60.56
+ 36.86
Рубрики: співаки--російські,
естрадні ансамблі
Аннотация: Интервью с группой "Премьер-министр".
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>14. | 36.86 М 80
Морозова, М. Энциклопедия шоколада [Текст] / М. Морозова> // Будь здоров. - 2008. - N 5. - С. 76-80.
ББК 36.86
Рубрики: шоколад,
харчові продукти
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>15. | 36.86 М 80
Морозова, М. Энциклопедия шоколада [Текст] / М. Морозова> // Будь здоров. - 2008. - N 6. - С. 70-73.
ББК 36.86
Рубрики: шоколад
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>16. | 36.86 Е 92
Ефремкин, А. О природе кисельных берегов [Текст] : "Ума палата" / А. Ефремкин> // Наука и жизнь. - 2008. - N 6. - С. 81-83. : цв.ил.
ББК 36.86
Рубрики: харчові добавки,
харчові рослини
Росія Аннотация: крахмал - это питательное вещество, которое растение вырабатывают "про запас", зачем оно нужно людям?
Держатели документа: Б-ф №5 : вул. Дачна, 9 Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>17. | 36.86 Я 81
Ясиновская, Е. "Заменить мужчин плиткой горького шоколада!" [Текст] [Текст] / Е. Ясиновская> // Техника-молодежи. - 2009. - N 5. - С. 58-61 : цв.ил
ББК 36.86
Рубрики: шоколад,
кондитерські вироби,
солодощі
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>18. |
Сокольский, И. "Как есть деликатес!" [Текст] / И. Сокольский> // Наука и жизнь. - 2010. - N 1. - С. 74-79.
ББК 51.1
+ 36.86
Рубрики: історія шоколаду,
шоколад--історія,
рецепти кулінарні,
виробництво шоколаду
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>19. | 36.86 О-70
Орт, М. Квадрат завоевывает мир [Текст] / М. Орт> // Deutschland. - 2010. - N 4. - С. 22-26.
ББК 36.86
Рубрики: шоколад,
кондитерські вироби,
кондитерська промисловість,
виробництво шоколаду
Німеччина
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
>20. | 36.86 В 49
Виноградова, Е. Богатство на бобах [Текст] / Е. Виноградова> // Вокруг света-У. - 2010. - N 11. - С. 78-86.
ББК 36.86
Рубрики: какао,
шоколад,
шоколад--історія,
виробництво шоколаду
Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
|
|
|