Миколаївська обласна бібліотечна асоціація
Ресурси бібліотек міста Миколаєва

Фонд Центральної бібліотеки ім.М.Л. Кропивницького- результаты поиска

Головна - e-catalog.mk.ua

база даних містить 508049 бібліографічних записів

База даних

Вид пошуку: СтандартнийРозширений
Область пошуку
 Найдено в других БД:Науково-педагогічної бібліотеки (1)
Формат відображення документів:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=36.91я2<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
36.91я2
Б 43


    Белова, Т. С.
    Справочник мастера по переработке овощей, плодов и ягод [Текст] : учебное пособие / Т.С. Белова, В.И. Анохина, Ю.Д. Дмитровский. - К. : Техника, 1979. - 176 с. - (в пер.) : 0.55 коп
ГРНТИ
ББК 36.91я2

Рубрики: Виробництво--консервне,  Переробка овочів,  Переробка плодів та ягід,  Довідники з харчового виробництва,  Довідкові видання,  Довідкові видання--Харчові виробництва,  Харчова промисловість,  Харчові виробництва
Доп.точки доступа
Анохина, В.И.
Дмитровский, Ю.Д.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
2.
36.91я2
А69


    Анохіна, В. І.
    Довідник по переробці овочів [Текст] : справочное издание / В.І. Анохіна, Т.Л. Сердюк. - 3-те вид., доп. і перероб. - К. : Урожай, 1987. - 180 с. - 00.55 крб.
ГРНТИ
ББК 36.91я2

Рубрики: Овочівництво,  Овочі,  Переробка овочів,  Технологічні процеси,  Довідники з харчового виробництва,  Довідкові видання,  Довідкові видання--Харчові виробництва
Доп.точки доступа
Сердюк, Т.Л.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
3.
36.91я2
Р 93


    Рибак, Г. М.
    Довідник по переробці плодів і ягід [Текст] / Г. М. Рибак ; пер. с англ. И. Иванова. - Вид. друге, доп. і перероб. - К. : Урожай, 1980. - 184 с. - (в опр.) : 0.70 крб.
ГРНТИ
ББК 36.91я2

Рубрики: Переробка плодів та ягід,  Плоди - переробка,  Ягоди--переробка
Доп.точки доступа
Иванова, И. \пер. с англ.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
4.
36.91я2
С 16


    Сальников, А. Н.
    Заготовка и переработка овощей [Текст] : справочное пособие / А. Н. Сальников, П. Г. Левченко. - Донецк : Донбасс, 1988. - 127 с. : ил. - Библиогр.: с. 126. - ISBN 5-7740-0067-2 : 00.50 р.
ГРНТИ
ББК 36.91я2

Рубрики: Переробка овочів,  Харчове виробництво,  Виробництво--харчове,  Заготівля овочів,  Овочі--переробка
Доп.точки доступа
Левченко, П.Г.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
Институт медленного и болезненного выяснения самых очевидных вещей