Миколаївська обласна бібліотечна асоціація
Ресурси бібліотек міста Миколаєва

Фонд Центральної бібліотеки ім.М.Л. Кропивницького- результаты поиска

Головна - e-catalog.mk.ua

база даних містить 508049 бібліографічних записів

База даних

Вид пошуку: СтандартнийРозширений
Область пошуку
в найденном
 Найдено в других БД:Науково-педагогічної бібліотеки (18)Миколаївської обласної бібліотеки для дітей (95)Центральної бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко (135)Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва (20)
Формат відображення документів:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=36.99<.>)
Общее количество найденных документов : 144
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
36.99
П 31


    Печенюк, А. П.
    Сервировка праздничного стола [Текст] / А.П.Печенюк. - Ростов-на-Дону : Феникс, 2002. - 127 с. - (Домашняя энциклопедия). - 4.50 грн.
ББК 36.99

Рубрики: Етикет,  сервіровка,  Кулінарія

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
2.
36.99
З-41


   
    Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності. - К. : А.С.К., 2003. - 847 с. - (в опр.) : 67.96 грн., 60 грн.
ГРНТИ
ББК 36.99

Рубрики: Страви--національні,  Рецепти--кулінарні,  Кулінарія,  Громадське харчування

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
3.
36.99
Б44


    Беляев, М. И.
    Тепловые процессы и качество продукции в общественном питании [Текст] / М.И. Беляев. - М. : Экономика, 1979. - 134 с. - 0.40 к.
ББК 36.99

Рубрики: Громадське харчування,  Якість продукції--харчової

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
4.
36.99
Б93


    Бутейкис, Н. Г.
    Организация производства предприятий общественного питания [Текст] : Учебн. пособие для СПТУ / Н.Г. Бутейкис. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высшая школа, 1985. - 80 с. - (Профтехобразование). - 0.15 к
ББК 36.99

Рубрики: Громадське харчування,  Якість продукції--харчової,  Харчові виробництва--технології,  Підприємства--харчової промисловості

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
5.
36.99
Б 74


    Богушева, В. И.
    Бары и рестораны. Искусство обслуживания [Текст] : Учебное пособие / В. И. Богушева. - М.; Ростов-на-Дону : Феникс, 1999. - 352с. : табл., рис. - ISBN 5-222-00455-4 (в пер.) : 6.00 грн.
ББК 36.99

Рубрики: Бари та ресторани,  Торгівельні приміщення ресторану,  Обслуговування відвідувачів,  Кулінарна характеристика блюд,  Організація роботи бара

Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
6.
36.99
А 73


    Анфимова, Н. А.
    Кулинария [Текст] : Учеб. для средних проф. училищ / Н. А. Анфимова, Т. И. Захарова, Л. Л. Татарская ; ред. Н. И. Соколинская. - 4-е изд., перераб. и доп. - М. : Экономика , 1991. - 368с. : рис., табл. - (в пер.) : 4.0 грн.
ББК 36.99

Рубрики: Кулінарна обробка сировини,  Страви
Доп.точки доступа
Захарова, Т.И.
Татарская, Л.Л.
Соколинская, Н.И. \ред.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
7.
36.99
К 95


    Кутепова, М. А.
    Товароведение пищевых продуктов(для кондитеров) [Текст] / М. А. Кутепова, З. П. Матюхина ; . - М. : Высш. школа, 1989. - 160 с. : ил. - (в пер.) : 0.20к. грн.
ББК 36.99

Рубрики: Товарознавство,  Кондитерське виробництво,  Сировина--харчових продуктів,  Молочна промисловість,  Молочні продукти,  Хлібні вироби
Доп.точки доступа
Матюхина, З.П.
Гуревич, И.Ф.


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
8.
36.99
З-64


    Зисман, Л.
    90 рецептов гамбургеров [Текст] / Л. Зисман, Х. Зисман ; пер. Г. М. Лейн. - М. : Экономика, 1989. - 79 с. - 00.45 коп.
ББК 36.99

Рубрики: Страви--гамбургери,  Страви--бутерброди,  Гамбургери,  Бутерброди,  Рецепти--кулінарні
Доп.точки доступа
Зисман, Х.
Лейн, Г.М. \пер.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
9.
36.99
К 34


    Келлинг, А.
    Руководство для официантов [Текст] / А. Келлинг, Г. Фогель ; пер. А. В. Любарский. - М. : Экономика , 1980. - 120 с. - (в пер.) : 0.45 руб.
ББК 36.99

Рубрики: Громадське харчування,  Обслуговування відвідувачів,  Персонал--культура
Доп.точки доступа
Фогель, Г.
Любарский, А.В. \пер.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
10.
36.99
Н45


    Нейман, Г.
    Искусство обслуживания [Текст] / Г. Нейман, А. Шарфе ; пер. А. В. Любарский. - 2-е изд., стереотип. - М. : Экономика, 1983. - 96 с. - (в пер.) : 0.45 руб.
ББК 36.99

Рубрики: Громадське харчування,  Обслуговування відвідувачів
Доп.точки доступа
Шарфе, А.
Любарский, А.В. \пер.\


Знайти подібні документи / URL: посилання на документ
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
Институт медленного и болезненного выяснения самых очевидных вещей